Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Rektorn har ordet

Är du en elev som vill komma långt i skolan? Är du en engagerad och ansvarsfull lärare som trivs med ordning och reda? Då är Säbyskolan rätt plats för dig!

På Säbyskolan utgår vi från vår vision som vi anser grundläggande för en lyckad skolgång:

  • Glädje som grund
  • Ordning som stöd
  • Kunskap som mål

Vi arbetar i arbetslag F-2, 3-5 och 6-9 för att kunna följa elevernas utveckling på bästa sätt. Alla elever ska vara sedda, utmanade och trygga i skolan. I årskurs 4-9 arbetar vi med ett trelärarsystem i vissa årskurser och ämnen som ger oss möjlighet att erbjuda våra elever små undervisningsgrupper. De mindre grupperna bidrar till fokus och koncentration som i sin tur ger våra elever mycket goda förutsättningar att utvecklas till sin fulla potential.

Vår skolportal, Schoolsoft, används som lärplattform där elever, pedagoger och föräldrar delar information om de olika ämnena och om vad som händer i skolan. Säbyskolan har ett aktivt elev- och föräldraråd. Där finns möjlighet att vara delaktig och ha inflytande över sin egen verksamhet.

 Varmt välkomna!

Soledad García

rektor

 

Senast uppdaterad 18 december 2023