Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Lärplattform

Lärplattformen Schoolsoft är den viktigaste kontaktytan mot elever och föräldrar.

Schoolsoft

Schoolsoft är ett modernt, webbaserat system som gör informationsutbytet mellan lärare, elever och föräldrar enkelt, överskådligt och lättillgängligt. För dig som vårdnadshavare innebär det att du kontinuerligt kan följa ditt barns utveckling och få tillgång till information som berör er dygnet runt. 

Att vårdnadshavare ges möjlighet att i ökad utsträckning ta del av elevens skoldag har visat sig öka elevernas chanser att nå sina studiemål.

I Schoolsoft har du som vårdnadshavare tillgång till bland annat:

  • Planeringar, uppgifter, provschema och resultat
  • Närvarorapportering och frånvaroanmälan
  • Sammantagen bedömning och omdömen inför utvecklingssamtal
  • Betyg
  • Nyheter och kalender
  • Utskrifter av schema och grupplistor

Ladda gärna ner en kortfattad introduktion för vårdnadshavare här.

Ny användare?

Om ditt barn är ny elev i Fågelsångens skola och inte tidigare gått i en annan kommunal skola eller förskola får du dina inloggningsuppgifter till Schoolsoft från oss. I annat fall kommer din gamla inloggning att fungera.

Glömt lösenord?

Om du har glömt eller tappat bort ditt lösenord till SchoolSoft så finns det en funktion för att få ett nytt lösenord på  SchoolSofts login-sida. För att få ett nytt lösenord krävs dock att du har registerat din e-postadress i SchoolSoft. Om du inte har någon registrerad e-postadress eller om du har blivit spärrad p.g.a. för många felinloggningar måste du kontakta skolans administratör via epost fagelsangen@salem.se för att få hjälp.