Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Synpunkter och klagomål

Din åsikt är viktig för att vi ska kunna utvecklas och bli bättre. På den här sidan kan du lämna dina synpunkter direkt till oss.

Varje förvaltning dokumenterar och analyserar de synpunkter som kommer in. Därefter genomförs de eventuella förändringar som kan vara lämpliga. Självklart är du liksom tidigare välkommen att kontakta oss per telefon eller boka tid för ett personligt möte.

Du kan lämna dina synpunkter anonymt, men om du lämnar ditt namn får vi möjlighet att kontakta dig. Inom en vecka skickar vi bekräftelse på att vi tagit hand om dina synpunkter och du får besked om ärendets fortsatta handläggning.

Här kan du inte lämna in överklaganden på beslut, t.ex. enligt socialtjänstlagen eller plan- och bygglagen, dessa skickas till info@salem.se eller ring vår växel: 08-532 598 00. Gäller det något som är trasigt och behöver åtgärdas, till exempel hål i gatan och trasiga lampor, lämnar du det via vår felanmälan. Klicka här för att göra en felanmälan.

Så här behandlar Salems kommun dina personuppgifter

Lämna din synpunkt

Det går bra att vara anonym, men då har vi ingen möjlighet att återkomma till dig med information om hur vi har behandlat ditt ärende.

Önskar svar:

Här skriver du i dina kontaktuppgifter, lämna blankt om du vill vara anonym.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Senast uppdaterad 22 mars 2023