Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Det här är Galaxens förskola

Galaxen ligger mitt i Salems centrum och har fem avdelningar och ett stort gemensamt Torg i mitten. Vi har en stor härlig gård där barnen får utforska bland annat naturens växlingar, odling, lära sig om växter och småkryp. Gårdens storlek ger fina möjligheter till att springa, leka och klättra. Vi har dessutom nära till skogen, biblioteket och lekparker där delar av vår verksamhet bedrivs.

Galaxen erbjuder utifrån sin arkitektur ett nära samarbete mellan avdelningarna där vårt gemensamma Torg blir en naturlig samlingsplats för aktiviteter. På Torget möts barn från olika avdelningar i gemensamma aktiviteter. Där kan vi tillsammans till exempel undersöka ljus och skugga, bygga Eiffeltornet tillsammans med en kompis, titta närmre på masken som vi hittade på gården eller skulptera i lera. Det finns även tillgång till vattenateljé och ateljé för bild och form.  

 

 

Senast uppdaterad 08 juli 2022