Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Skogsängsgården

Varmt välkommen till Skogsängsgårdens förskola! Här finns det plats för cirka 95 barn fördelat på fem avdelningar. För oss är det viktigt att barnen ska känna sig delaktiga i pedagogiken och att de ska ha möjligheter att påverka verksamheten.

Tillfällig flytt av Skogsängsgården

Skogsängsgårdens förskola kommer under år 2024 att rivas och en ny och modern förskolebyggnad ska byggas på samma plats. Ni kan följa uppdateringar från bygget längre ned på den här sidan.

Under tiden som arbetet med att bygga nya Skogsängsgårdens förskola pågår har förskoleverksamheten flyttat till en ny förskola, Bergagårdens förskola, som ligger invid Rönninge gymnasium.

Senaste nytt

24 maj 2024

Bygget av vår nya, fina förskola fortsätter enligt tidsplan. Under måndagsmorgonen 27 maj kl 08-09 kommer en byggleverans till platsen, det innebär att det kommer att vara begränsad framkomlighet på Säbytorgsvägen vid infarten till Skogsängsgårdens förskola. Tack för er förståelse!

23 maj 2024

Grund- och stomarbetet fortsätter och just nu pågår gjutning vid Skogsängsgårdens förskola. Senaste veckorna har bottenplattan förberetts med isolering, armering och golvvärme. Under veckan har gjutning av bottenplattan utförts samtidigt som väggelement byggs i lösvirke direkt på plats. Takstolar och råspont levereras under kommande vecka och därefter kommer den nya förskolebyggnaden fortsätta växa fram.

21 mars 2024

Under torsdag 21 mars kommer sprängningsarbeten att utföras vid Skogsängsgårdens förskola. Detta kommer medföra visst buller och höga ljud under vissa perioder under dagen, vi tackar boende och personer som vistas i området för att ni har överseende med detta.

21 februari 2024

Rivning och markarbeten har nu påbörjats!

Inuti förskolan pågår just nu sanering samt invändiga rivningsarbeten. Entreprenören Sjötorpshus AB har även påbörjat markarbetena för att förbereda inför det nya huset och skolgården som ska byggas.

Har du frågor?

För mer information, kontakta projektledare Peter Youssef på peter.youssef@salem.se