Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

SMS-tjänst

Salems kommun använder sig av en SMS-tjänst för på ett snabbare sätt kunna nå och informera kommunens invånare om planerade och akuta störningar vad gäller det kommunala dricksvattnet eller andra akuta störningar. Syftet med detta är att kommunen når rätt personer med informationen på ett snabbt sätt.

Endast berörda fastighetsägare

Utskicken avgränsas till att endast omfatta de fastigheter som beräknas bli berörda. Alla som har en mobiltelefon registrerad på en hemadress får våra meddelanden automatiskt. Om du inte får våra meddelanden, eller om du vill lägga till ett nummer, till exempelvis en arbetstelefon, så kan du registrera ditt nummer genom att klicka på länken längre ned på denna sida.  

Sms-tjänsten kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring. Uppgifterna lagras i fem år hos leverantörens molnplattform som finns i Holland och på Irland. Kommunstyrelsen är ansvarig myndighet för behandling av personuppgifter.

Läs mer om hur kommunen behandlar personuppgifter, samt hur du kan begära ett registerutdrag. 

Registrera eller avregistrera ett mobilnummer

Om du inte vill ha SMS om vattenläckor och vattenavstängningar till en viss mobiltelefon kan du gå in och avregistrera telefonnumret via länken nedan. Via länken kan du även ändra din registrerade adress eller välja att lägga till ett mobilnummer eller e-post. Du måste ha telefonen till hands eftersom du kommer att få en bekräftelsekod som du ska ange på webbplatsen.

Klicka här för att registrera ditt mobilnummer, eller använd tjänsten nedan:

 

Senast uppdaterad 11 juni 2024