Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Är du nyfiken på Skogsängsgården?

Som vårdnadshavare är du hjärtligt välkommen att komma och titta på vår förskola. Vi visar gärna runt och berättar mer om vår verksamhet. Kontakta gärna rektor och boka en tid.

Inskolning

Under inskolningen grundläggs kontakten mellan förskolan och hemmet.
Inskolningen syftar till att ge barnen en trygg start tillsammans med en förälder. Du som förälder får möjlighet att lära känna oss och få insyn i verksamheten. 

Schoolsoft

Pedagogerna på förskolan använder systemet och portalen Schoolsoft som informationskanal till våra familjer. Här  återfinns aktuell information och dokumentation av verksamheten.

Föräldramöte

Varje avdelning bjuder in till föräldramöte en gång per termin. Där presenterar pedagogerna verksamheten och vårdnadshavare har tillfälle att ta del av information och påverka verksamheten.

Föräldrasamverkan

Vårdnadshavarnas möjlighet till delaktighet och insyn i verksamheten är viktig för oss. Därför bjuder vi in till drop-in fika, gårdsfest, m.m. Vi uppmuntrar till dialog och delaktighet, där vi beaktar föräldrarnas tankar och förslag. Vi bjuder in till årliga utvecklingssamtal om ditt barns utveckling och lärande.

Senast uppdaterad 01 juni 2022