Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Är du nyfiken på Sysslagården?

Som vårdnadshavare är du hjärtligt välkommen att komma och titta på vår förskola. Vi visar gärna runt och berättar mer om vår verksamhet. Kontakta gärna rektor och boka en tid!

Inskolning

Under inskolningsperioden grundläggs kontakten mellan förskolan och hemmet. I kommunala förskolor tillämpas föräldraaktiv inskolning. Under inskolningen medverkar du som vårdnadshavare aktivt i verksamheten. Du/ni kan räkna med att vara tillgängliga under 10 dagar, även om du/ni inte alltid behöver vara på förskolan. Inskolningens längd beslutas tillsammans med er vårdnadshavare utifrån barnets behov. 

Föräldrasamverkan

Vårdnadshavare, personal och rektor möts under olika former för att samverka kring förskolans verksamhet. Vi strävar efter ett gott samarbete mellan förskolan och hemmet .

Föräldramöten

I början av terminen bjuder vi in till föräldramöte där vi presenterar och informerar om verksamheten och föräldrar ges möjlighet till delaktighet och inflytande.

Schoolsoft

Vi arbetar med lärportalen Schoolsoft. Här återfinns aktuell information och dokumentation av verksamheten för förskolans barn och vårdandshavare. Här kan du följa ditt barns utveckling genom en verksamhetslogg, lägga in schema samt hitta blanketter som rör ditt barns vistelse på förskolan.

Senast uppdaterad 13 mars 2023