Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

KAP - Kulturskolans avancerade program

Salems kulturskolas avancerade program, KAP, finns till för dig som vill satsa mer på ditt kulturella utövande. Programmet är i första hand tänkt för dig som är mellan 13 och 19 år, men undantag kan göras. I dagsläget finns plats för 10 elever.

Om du vill söka in på KAP, kommer du att få göra ett prov för en jury som består av Kulturskolans lärare. Går du redan på ett estetiskt program antas du inte till kulturskolans avancerade program då du på din skola kommer att erbjudas det du behöver för att kunna antas till folkhögskola eller högskola.

På KAP erbjuds du 40 minuters lektionstid på ditt huvudinstrument, 20 minuter på ditt biinstrument samt musikteori. Vi förväntar oss att du har ett klart mål med dina studier. Målet kan vara att antas vid ett estetiskt program, en folkhögskola eller andra högre studier. Vi kommer också att erbjuda dig flera tillfällen att uppträda under året.

Senast uppdaterad 01 november 2018