Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Kulturskolans andra insatser

Utöver våra avgiftsbelagda och kostnadsfria kurser så gör Kulturskolan även följande:

Knattekultur 3-5 år

Denna verksamhet består av inspelade Kulturlektioner för små barn 3-5 år att ta del av. Dessa leds av en dramapedagog, en danspedagog och en musikpedagog. Finansieras av statsbidrag.

Förskoleklassmusik & karneval förskoleklass

Denna verksamhet består utav sångundervisning för förskoleklasser, och leds av en musikpedagog. I slutet av varje läsår samlas alla klasser som medverkat under året för en gemensam karneval där de tillsammans sjunger alla låtar ackompanjerade av Kulturskolans pedagoger. Finansieras av grundskolorna och Kultur- och fritidsförvaltningen.

Minimusikal årskurs 1

I denna verksamhet får barnen i årskurs 1 skapa en egen minimusikal med sång och dans. Leds av en danspedagog och en musikpedagog. Finansieras av statsbidrag.

Kulturskolans dagar årskurs 2 & 5

Under dessa dagar får klasserna besöka Kulturskolan för att få se en föreställning av våra pedagoger, samt prova olika kurser. Leds av Kulturskolans pedagoger. Finansieras av Kulturskolan.

MAKE IT! Årskurs 6

I denna verksamhet får årskurs 6 prova på att skapa inom flera kulturområden, och redovisa sitt skapande på olika sätt. Leds av en danspedagog, samt en konst- och musikpedagog. Finansieras av statsbidrag.

Senast uppdaterad 06 november 2023