Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Kostnadsfria verksamheter

Tack vare beviljade statliga bidrag kan Kulturskolan i Salem även erbjuda följande kostnadsfria verksamheter:

 • Film 
  I denna kurs får du prova allt från att skriva manus till att filma och klippa. Inga förkunskaper krävs. För dig som är född 2007-2010. Anmäl via vår anmälningsportal på Studyalong.
 • Konst
  I denna kurs får du möjlighet att prova olika konstnärliga uttryck. Inga förkunskaper krävs. För dig som är född 2007-2010. Anmäl via vår anmälningsportal på Studyalong.
 • Musikskaparna
  I denna kurs får du lära dig skriva egen musik. Du får även prova olika instrument, spela tillsammans med andra, och spela in i studio. Inga förkunskaper krävs. För dig som är född 2007-2010. Anmäl via vår anmälningsportal på Studyalong.
 • Musikskaparna för tjejer
  I denna kurs får du lära dig skriva egen musik. Du får även prova olika instrument, spela tillsammans med andra, och spela in i studio. Inga förkunskaper krävs. För dig som är född 2007-2010. Anmäl via vår anmälningsportal på Studyalong.
 • Singer- / Songwriter
  I denna kurs får du lära dig skriva egen musik, sjunga den och lära dig kompa den med gitarr eller piano. Inga förkunskaper krävs. För dig som är född 2002-2009. föddAnmäl via vår anmälningsportal på Studyalong.
 • Workshops 
  Kulturskolan erbjuder en rad workshops under läsåren. Dels för våra elever ska ges möjlighet till fördjupning, men även för att du som inte är elev ska ges möjlighet att prova på ett kulturområde du är nyfiken på. Mer information om vilka aktuella sådana vi har kommer här:

Senast uppdaterad 10 mars 2021