Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Podcast för föräldrar

Under våren 2020 blev det svårare för oss människor att träffas som vi brukar. Vi har alla blivit drabbade och vissa mycket hårdare än andra. För de som drabbades allra mildast så kändes det ändå i plånboken när priset på tvål och handsprit sköt i höjden. I våra lokaler var det en sorg att vi behövde ställa in våra föräldragrupper tills vidare, men desto mer glädjande när vi bestämde oss för att använda tiden till att spela in två podcasts riktade till föräldrar med barn i olika åldrar.

Päronträdet - Podcast för tonårsföräldrar

Päronträdet är en podcast för tonårsföräldrar där Andreas Hofer och Pertti Kunila svarar på frågor samt samtalar om svårigheter och tankar kring föräldraskap med tonåringar, med fokus på specifika teman. Pertti har lång erfarenhet av familjebehandling och missbruksvård. Andreas har sina rötter i ungdomsbehandling, skol- och fritidsgårdsmiljö.

Har du frågor du vill ska tas upp i ett avsnitt? Maila till: 

andreas.hofer@salem.se eller pertti.kunila@salem.se

Fatta va' förälder

Fatta va' förälder är en podd för föräldrar där olika föräldraverktyg och utmaningar som förälder diskuteras. Podden produceras av Salems kommun och leds av Maria Kruse och Linda Strömberg. Både Linda och Maria har lång erfarenhet av familjebehandling.

Har du frågor du vill ska tas upp i ett avsnitt? Maila till: 

linda.stromberg@salem.se eller maria.kruse@salem.se