Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Fritidsaktiviteter och mötesplatser

Här får du med psykiatrisk funktionsnedsättning information om mötesplatser och länkar till sidor med tips på fritidsaktiviteter och tillgänglighetsinformation för en stor mängd trevliga besöksmål.

Gläntans träfflokal

Till träfflokalen är du välkommen att titta in för att prata och ta en kopp kaffe. För att komma till träfflokalen behövs inget biståndsbeslut. Vi har öppet mellan 9.00-16.00 alla vardagar. 

Fritidsnätet

Fritidsnätet är en unik webbtjänst för att hitta fritidsaktiviteter för barn, ungdomar och vuxna som behöver extra stöd i Stockholms län. Fritidsnätet är ett samarbete mellan ett flertal kommuner och Habilitering & Hälsa i Stockholms län. Många som behöver extra stöd rör sig över kommun- gränserna för att hitta en aktivitet eller ett sammanhang som passar just dem. Nu behöver man bara gå in på Fritidsnätet för att hitta ett samlat fritidsutbud. 

Turism för alla

På hemsidan Equality finner du uppdaterad tillgänglighetsinformation om en rad besöksmål i Sverige. 

Skärgård för alla

Waxholmsbolaget har i samarbete med Skärgårdsstiftelsen tagit fram broschyren Skärgård för alla med information om resor och besöksmål för dig som är rörelsehindrad. 

Senast uppdaterad 28 maj 2024