Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Daglig verksamhet

Vår vision är en verksamhet där alla, oavsett om rollen är arbetstagare, personal eller chef, känner att man trivs och får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Verksamheten är organiserad i arbetslag där både arbetstagare och personal har sin fasta tillhörighet. Det ger trygghet och förutsägbarhet som vi alla mår bra av.

Vi arbetar både med stadigvarande sysselsättning och med uppbyggande samt bibehållande av vardagsrutiner för att förbereda för annan sysselsättning och arbete. Om man lämnar verksamheten gör man det för att man vill och känner sig redo att gå vidare för sin egen utveckling.

Sysselsättning  och arbetsuppgifter varierar och anpassas efter behov och intressen;  från social samvaro till bland annat kassaarbete, snickeri , fornvård och praktik i annan verksamhet. 

Från sommaren 2022 har vi även ansvar för tillsyn av kor och får vid nedre Söderby. Vi har även samarbeten med till exempel Ersboda 4H, hemslöjdsföreningen och ICA Kvantum.

Senast uppdaterad 21 april 2023