Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Näridrottsplatser

I Salems kommun finns fyra stycken näridrottsplatser. Näridrottsplatser är till för alla och kan inte bokas. På näridrottsplatserna kan du spela fotboll, landbandy, basket, handboll etc.

Kulan vid Säby bollplan

Kulan är belägen mellan Skyttorpsskolan och Säby Bollplan. Det är en näridrottsplats som är öppen för alla. Den kan inte bokas. Kulan är en s k multisportarena på 20 x 40 m. Den har ett konstgräsunderlag och är utrsutad för fotboll, landbandy, basket, handboll eller streetbasket. I anslutning finns lekutrustning. Kulan invigdes 2005 och uppfördes med stöd av Svenska Fotbollförbundet. 

Pärlan vid Skogsängsskolan

Pärlan är belägen utanför Skogsängsskolan. Den är utrustad för fotboll, streetbasket, landbandy, handboll mm. Denna näridrottsplats invigdes 2007 och har genomförts med stöd från Stockholms Idrottsförbund.

Bubblan vid Rosenlundsskolan/ Toredal

Bubblan är belägen vid Toredals bollplan/Rosenlundsskolan i Rönninge. Den är utrustad för fotboll, streetbasket, landbandy, handboll m m. Denna näridrottsplats invigdes 2009 och har genomförts med stöd av Stockholms Idrottsförbund.

Söderby näridrottsplats/lekplats/utegym

Detta område ligger på sanatorievägen i Söderby, strax nedanför det gamla vattentornet. Det är en näridrottsplats som är öppen för alla och är en s k multisportarena på 20 x 40 m. Den kan inte bokas. Den har ett konstgräsunderlag och är utrsutad för fotboll, landbandy, basket, handboll eller streetbasket. I anslutning finns lekutrustning och ett mindre utegym. Området invigdes 2018.

Senast uppdaterad 16 maj 2024