Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Fortsatt sponsring av Salems IF

Salems IF föll på mållinjen i kvalet till SSL, men vilken otrolig säsong de genomfört! Givetvis vill Salems kommun fortsätta stödja föreningen och en enig kommunstyrelse tog i måndags beslut om fortsatt sponsring.

- Först och främst vill jag gratulera Salems IF till en fantastisk säsong, där herrlaget bjöd på en gastkramande och spännande avslutning. Det gick inte hela vägen till SSL den här gången, men det har varit en njutning att under året följa lagets framgångar. Salems kommun är stolta över att sponsra lagets verksamhet och ser fram emot en ny spännande säsong för innebandyn i Salems kommun, säger Kristina Bjureklev Netzell, ordförande kultur- och fritidsnämnden.

Säsongen 2018/2019 kommer kommunen sponsra innebandyföreningen med 117 000 kronor. Salems IF har spelat i landets näst högsta serie, Allsvenskan, sedan 2014. I år var laget en hårsmån från att ta klivet upp i Svenska Superligan, SSL, men föll med 3-4 i sudden death i den helt avgörande kvalmatchen mot FBC Kalmarsund.

Kontakt
Kristina Bjureklev Netzell
kultur- och fritidsnämndens ordförande
076-2916410

Senast uppdaterad 11 april 2018