Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Nätverk och projekt

Här finns en förteckning med länkar till intressanta hemsidor för dig som redan är företagare och även för dig som planerar starta eget.

SalemFöretagarna 

Här finns en förteckning över företagare i Salem som är medlemmar i Salemsföretagarna. Allt fler lokala företag i Salem har även en egen hemsida som du når från denna webbplats. 

Företagarna Botkyrka-Salem

Företagarna Botkyrka-Salem ingår i Sveriges största företagarorganisation med 60 000 företagare och arbetar för att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag. Besök deras hemsida eller kontakta info@foretagarna.se för mer information.

Stockholm Business Region, SBR

SBR:s syfte är att marknadsföra investeringar i Stockholmsregionen för utländska målgrupper. SBR arbetar med att attrahera utländska investeringar till Stockholmsregionen från utländska investerare. Arbetet utgår från kommunsamarbetet i Stockholm Business Alliance (SBA), vilket Salem är medlem av.

Stockholms Handelskammare

Stockholms Handelskammares webbplats innehåller information om onlinetjänster, affärsförfrågningar, kurser och utbildningar. Medlemmar kan även få särskild information och rådgivning.

Länsstyrelsen

På Länsstyrelsens webbplats finns all information om nödvändiga tillstånd som krävs för att bedriva näringsverksamhet. Vidare finner du en förteckning av samtliga bidragsformer för företagsstöd inkl EU-bidrag som finns idag. Du kan med lämpliga program söka nödvändiga tillstånd och olika bidrag direkt från din dator.

Almi-Nyföretagande 

Almi företagspartner ger på sin webbplats massor av kvalificerad rådgivning och tips till dig som bedriver företag. Bland annat kan man erhålla en kvalificerad mentor. Även för dig som planerar att starta eget finns värdefull information och rådgivning.

Arbetsförmedlingen

Behöver du hjälp med rekrytering? Maila företagsrådgivare Annika Edvardsson eller ring 010-487 01 40.

Senast uppdaterad 26 april 2024