Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Senior

Här samlar vi information för dig som är lite äldre. Det är främst nyheter, evenemang och vanliga frågor.

 • Fira nationaldagen med oss

  26 maj 2023

  På tisdag den 6 juni är det Sveriges nationaldag och i år firar vi den i Skönviksparken nere i Rönninge. Firandet bjuder bland annat på välkomstceremoni för nya medborgare, utdelning av årets kulturstipendium, sång och musik från Närproducerat och Kulturskolans elever. Välkomna!

 • Webbsändning av kommunfullmäktige

  20 april 2023

  Här hittar du webbsändningar av kommunfullmäktige. Nästa sammanträde inleds klockan 19.00 torsdagen den 15 juni 2023 i Stora Murgrönan, Salems bibliotek.

 • Eldningsförbud i hela länet

  11 maj 2023

  Länsstyrelsen har beslutat att det råder eldningsförbud från och med klockan 18.00, torsdag den 11 maj 2023. Förbudet gäller tillsvidare.

 • Sandsopning i Salems kommun våren 2023

  4 april 2023

  Snart är det dags för årets sandsopning. I Salems kommun påbörjas sandsopningen på gång- och cykelvägar med start vecka 15. Vi fortsätter sedan med fastighetsobjekt, huvudgator och lokalgator veckorna som följer.

 • Hjälp oss utvecklas - tyck till om äldreomsorgen

  29 mars 2023

  Varje år skickar Socialstyrelsen ut en enkät till dig som är 65 år eller äldre, och som bor på ett äldreboende eller har hemtjänst. Resultatet hjälper oss att se vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra, och ger oss ett underlag för att förbättra äldreomsorgen. Sista dag att besvara enkäten är den 26 maj.