Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Digital faktura/Uppgifter till leverantör

Betala gärna dina fakturor till Salems kommun digitalt. I juni 2024 börjar vi skicka ut våra fakturor via den digitala postlådan Kivra. Om du idag får pappersfaktura men har Kivra kommer du automatiskt att ta emot dina fakturor via Kivra tidigast från och med juni. Om du idag har e-faktura men istället vill ta emot dina fakturor via Kivra behöver du göra en avanmälan i din internetbank.

Digitala fakturor från juni 2024

Digitala fakturor gällande bland annat vatten och avlopp (VA), barnomsorg och äldreomsorg kopplas på i Kivra tidigast i samband med den fakturering som görs i juni. 

Har du Kivra och får idag hem pappersfakturor från oss?

Om du redan har Kivra kommer du automatiskt från och med juni 2024 att ta emot fakturor digitalt. Om du inte har Kivra kommer du att fortsätta att få hem pappersfakturor. 

Har du idag e-faktura via din bank?

Du som idag har e-faktura via din bank kommer fortsätta få dina e-fakturor till banken. Om du har Kivra och hellre vill få fakturorna dit kan du säga upp e-fakturorna via banken så kommer du per automatik att få dem till Kivra istället.

Har du varken Kivra eller e-faktura via din bank?

Du som inte har e-faktura hos bank eller saknar brevlåda hos Kivra kommer fortsätta få din faktura som papperspost. 

Avanmäl e-faktura

Avanmälan gör du i din internetbank.

Kontakt

Om du har frågor om fakturans innehåll ska du kontakta den referens som står på din faktura.

Uppgifter till leverantören vid köp mot faktura

Fakturaadress

Kommunen anlitar Recall i Östersund för skanning av pappersfakturor. Pappersfakturor skickas från leverantören direkt till denna fakturaadress:

Salems kommun
FE 133
831 88 ÖSTERSUND

I varje faktura måste beställarens ansvarskod/nummer anges som referens.

eFaktura

Vi använder oss av InExchange som vår VAN-operatör. Nedanstående information behövs för att skapa eFaktura första gången.

VAN-OPERATÖR: InExchange
GLN: 7362120002870
ORG: 212000-2874

PEPPOL
PEPPOL-ID: 0007:2120002874

Glöm inte att ange enbart beställarens ansvarskod/nummer som fakturareferens.

Senast uppdaterad 14 maj 2024