Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Fatta va’ förälder och Päronträdet: två podcasts från Salems kommun

För att anpassa det föräldrastöd som i vanliga fall erbjuds till kommunens invånare producerar nu Salems kommuns Öppenvårdsteam två podcasts som diskuterar föräldraskap. Den ena riktar sig till tonårsföräldrar och den andra riktar sig till de med barn i åldrarna 0-12 år.

Kommunens verksamheter jobbar hårt med att ställa om och anpassa det arbete som bedrivs. Förutom att erbjuda telefonstöd till föräldrar producerar kommunens Öppenvårdsteam nu även två podcasts som behandlar föräldraskap ur olika vinklar. Den ena podden, Fatta va' förälder, riktar sig till föräldrar med barn i åldrarna 0-12 år, medan podden Päronträdet riktar sig till tonårsföräldrar. 

I poddarna tas olika teman kopplade till föräldraskap upp och det diskuteras även ämnen såsom oro och vanmakt, barns självkänsla, ilska/konflikter och tid tillsammans. Som förälder finns också möjlighet att skicka in frågor och önska teman som kan tas upp.

Du hittar poddarna där poddar finns, bland annat på Spotify, Google Podcasts och RadioPublic. Du kan läsa mer om poddarna här på vår hemsida, och du finner även direktlänkar till poddarna uppe till höger i det blåa blocket eller genom att klicka på bilderna nedan.

För mer information, kontakta gärna enhetschef och familjebehandlare Linda Strömberg på linda.stromberg@salem.se eller på 070-723 94 04.

Salems kommuns podd Fatta va' förälderPodden Fatta va' förälder riktar sig till föräldrar med barn i åldrarna 0-12 år.

Salems kommuns podd PäronträdetPodden Päronträdet riktar sig till föräldrar med tonåringar i hushållet.

Senast uppdaterad 22 maj 2020