Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Filter

Du kan använda filter för att enklare hitta det som intresserad dig.

Nyheter

 1. Webbsändning av kommunfullmäktige

  7 december 2022

  Här hittar du webbsändningar av kommunfullmäktige. Sammanträdet inleds klockan 19.00 torsdagen den 8 december 2022. Innan sammanträdets öppnande kommer 2022 års idrotts stipendium att delas ut

 2. Nu använder du körkortet för att komma in på återvinningscentralen

  6 december 2022

  SRV har bytt inpasseringssystem, från och med den 1 december använder du ditt körkort för att komma in på återvinningscentralen.

 3. Avloppsspolning i Nytorp

  6 december 2022

  Den här veckan kommer Salems kommun spola kommunens avloppsledningar i Rönninge/Nytorp. Spolning sker på gatorna Herrängsvägen, Ängstäppevägen, Nytorpsvägen och Rönningevägen.

 4. På måndag lanseras kommunens nya e-tjänst för bygglov!

  2 december 2022

  Salems kommun satsar på digitalisering och en bättre och enklare bygglovshantering både för privatpersoner och företag. För att göra det enklare att ansöka om bygglov lanserar vi måndag 5 december kommunens nya e-tjänst för bygglov, anmälan, förhandsbesked och strandskyddsdispens.

 5. Vattnet avstängt på Höganloftsvägen och Bergviksvägen

  1 december 2022

  På grund av arbete på vattenledningsnätet stängs vattnet av till boende på Bergviksvägen och vissa delar av Höganloftsvägen. Vattnet stängs av under två timmar fredag den 2 december, kl 10-12.

 6. Salems bibliotek stänger tillfälligt

  30 november 2022

  Salems bibliotek är stängt 5 december-15 januari på grund av renovering och öppnar igen 16 januari 2023. Passa på att låna böcker innan dess! Lånetiden förlängs tills dess att biblioteket öppnat igen.

 7. Salems klimatarbete ger avtryck i rankingen Sveriges miljöbästa kommun

  29 november 2022

  I februari tog kommunfullmäktige beslut om ett nytt klimatmål för Salems kommun, med målet att vara klimatneutrala senast år 2045. Vi har under året gjort flera klimatfrämjande åtgärder, det är därför glädjande att Salems kommun i år har placerat sig bra i rankingen Sveriges miljöbästa kommun.

 8. Snöröjning och halkbekämpning

  21 november 2022

  Nu har snön kommit till Salem! Här informerar vi om kommunens arbete med snö- och halkbekämpning och hur du som invånare kan hjälpa till.

 9. Akut vattenläcka Flatenvägen och Gustavslundsvägen

  21 november 2022

  Uppdatering 14:30: Vi kommer även behöva stänga av vattnet till fastigheterna på Gustavslundsvägen. På grund av en akut vattenläcka måste vi stänga av vattnet till samtliga fastigheter på Flatenvägen. Arbetet påbörjas idag kl 11:00 och pågår till kl 20:00 idag, måndag 21 november.

 10. Resultat från socialförvaltningens undersökning finns nu att hämta

  17 november 2022

  Under sensommaren genomförde socialförvaltningen en anonym undersökning om ett framtida Salem sett utifrån äldres perspektiv. Om du deltagit i undersökningen kan du under vecka 46 och 47 hämta resultatet från undersökningen i kommunhusets reception.

Träffar per sida