Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Filter

Du kan använda filter för att enklare hitta det som intresserad dig.

Nyheter

 1. Modernisering av Säby sim- och sporthall

  29 september 2023

  Säby sim- och sporthall ska genomgå en omfattande modernisering. Beslutet togs under tekniska nämndens sammanträde 28 september. Renoveringen planeras att ske i två etapper med start år 2025 och stort fokus kommer att ligga på återbruk av material, låg klimatpåverkan och energieffektivisering.

 2. Detaljplan för Västra Garnudden antagen

  15 september 2023

  Under kommunfullmäktiges sammanträde den 7 september antogs detaljplanen för Västra Garnudden. Där, invid Garnuddens naturreservat, planerar kommunen bland annat att tillgängliggöra området och restaurera våtmark på en yta på cirka 1,1-1,6 hektar.

 3. Salem flaggar för Kungen 15 september

  15 september 2023

  Fredagen den 15 september är en, endast i år, allmän flaggdag. Då har nämligen H.M. Konungen Carl XVI Gustaf varit Sveriges statschef i 50 år. Utanför kommunhuset i Salem vajar idag den svenska flaggan.

 4. Information om Kulturskolans verksamhet 2024

  15 september 2023

  Barn- och utbildningsförvaltningen har tillsammans med kulturskolechef fått i uppdrag att skapa en verksamhet som lever upp till Kulturskolans nya uppdrag och budgetram 2024. Det nya uppdraget innebär bl.a att vi ska bedriva gruppundervisning, nå ut brett, bibehålla populära kurser samt kurser där många barn ryms.

 5. Tyck till om Salems kommun!

  12 september 2023

  På uppdrag av Salems kommun genomförs just nu den årliga medborgarundersökningen av SCB. Medborgarundersökningen ger oss en bild av vad våra medborgare är nöjda och mindre nöjda med, och kan hjälpa oss att utveckla våra verksamheter.

 6. Hjälp en medmänniska – bli god man eller förvaltare

  11 september 2023

  Som god man eller förvaltare hjälper du till att skapa en trygg tillvaro med bra livskvalitet för personer med exempelvis psykiska sjukdomar, neuropsykiatriska diagnoser, missbruk eller skulder.

 7. Webbsändning av kommunfullmäktige

  6 september 2023

  Här hittar du webbsändningar av kommunfullmäktige. Nästa sammanträde inleds klockan 19.00 torsdagen den 7 september 2023 i Stora Murgrönan, Salems bibliotek.

 8. Har du frukt över? Lämna den till våra förskolor!

  5 september 2023

  Vi upprepar förra höstens lyckade fruktinitiativ - om du har äpplen eller annan frukt över i trädgården så tar kommunens förskolor gärna emot den! Frukten kommer att serveras till barn på kommunens förskolor. Skolorna tar gärna även emot fallfrukt, som kan användas till att göra fruktmos med mera.

 9. Geoteknisk fältundersökning i Rönninge Kungsgård

  4 september 2023

  Den 4-6 september kommer borrprover att genomföras inom Rönninge Kungsgårdsområdet. Syftet med fältarbetet är att identifiera markförhållandena inom planområdet och utredningen kommer att ligga till grund för det fortsatta detaljplanearbetet för Rönninge Kungsgård.

 10. Reduktionsfiske i Flaten 7-9 september

  4 september 2023

  Salems kommun arbetar för att förbättra vattenmiljön i kommunen. Med hjälp av LOVA-bidrag från Länsstyrelsen Stockholm kommer reduktionsfiske i sjön Flaten genomföras 7-9 september.

Träffar per sida