Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Filter

Du kan använda filter för att enklare hitta det som intresserad dig.

Nyheter

 1. Strömavbrott i Salem och Rönninge

  28 mars 2023

  Uppdatering 17.10: Nu ska felet vara åtgärdat och elen vara tillbaka.

 2. Påsklov

  28 mars 2023

  Massa roligt att göra på påsklovet.

 3. Reducerad terminsavgift på Kulturskolan för vårterminen 2023

  28 mars 2023

  Det finns fortfarande lediga platser på några av Kulturskolans kurser under våren. Ni som anmäler er senast 23 april får halva priset på vårterminens terminsavgift.

 4. Hjälp oss bli bättre - svara på Svenskt Näringslivs enkät!

  27 mars 2023

  Svenskt Näringslivs har under våren skickat ut en enkät till företagare i Salems kommun. Enkäten undersöker kommunens näringslivsklimat och kan hjälpa oss förbättra vår service. Den 31 mars 2023 är sista dag att besvara enkäten.

 5. Hög vattennivå på gång- och cykelvägen i Karlskronaviken

  27 mars 2023

  Den nya gång- och cykelvägen i Karlskronaviken är återigen delvis översvämmad men vattnet håller på att pumpas bort. Under tiden rekommenderas att ej passera på vägen.

 6. Rickard Livén får nytt uppdrag i SKR:s Kultur- och fritidsberedning

  22 mars 2023

  SKR har idag valt in Rickard Livén som ny ordinarie ledamot i Kultur- och fritidsberedningen. Beredningen för kultur och fritid bereder frågor om kultur och idrott, folkbildning, kulturmiljö, fritid och föreningsliv. I den här beredningen hanteras också vissa barn- och ungdomsfrågor.

 7. Välkommen på vårens trygghetsvandring den 20 mars

  16 mars 2023

  Den 20 mars kl 18 bjuder Salems kommun, lokalpolisen och Södertörns brandförsvarsförbund in till vårens trygghetsvandring i Nytorp. Vandringen tar cirka 2 timmar och vi samlas utanför återvinningsstationen vid Salemsvallen. Ingen föranmälan krävs, glöm inte att klä er efter väder.

 8. Salems kommun följer nattens händelse

  14 mars 2023

  Under natten har en skjutning skett i Salems kommun. Kommunen samverkar med polisen och följer noga händelseutvecklingen.

 9. Kraftigt snöfall förväntas under tisdagen och onsdagen

  6 mars 2023

  Under tisdagen och onsdagen förväntas kraftigt snöfall i kombination med blåsigt väder. Snöfallet kan bland annat leda till begränsad framkomlighet, trafikstörningar och elavbrott. Läs mer om hur Salems kommun jobbar snö- och halkbekämpning.

 10. Hjälp oss bli bättre! Vad tycker du om ditt barns skola?

  6 mars 2023

  Under vecka 10-15 genomförs vår årliga kvalitetsundersökning av förskolorna och skolorna i Salem. Dina svar är viktiga för att vi ska få en bild av skolkvalitén och för att förskolorna och skolorna ska kunna fortsätta utveckla sin verksamhet.

Träffar per sida