Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Biblioteket, fritidsgården och kulturskolan öppnar igen

Krisledningsnämnden har den 11 februari tagit beslut om att öppna upp verksamheter inom kultur- och fritidsförvaltningen. Från och med den 15 februari återgår biblioteket till ordinarie öppettider och fritidsgården samt kulturskolan öppnar upp igen för verksamhet i sina lokaler.

Biblioteket återgår till ordinarie öppettider

Krisledningsnämnden har beslutat att biblioteket från och med den 15 februari återgår till ordinarie öppettider. Övriga restriktioner gäller fortfarande, bland annat tar de emot max 25 besökare. Om du tillhör en riskgrupp och vill besöka biblioteket finns möjlighet för tidsbokning utanför ordinarie öppettider. Besök bibliotekets webb för mer information.

Fritidsgården Huset öppnar igen

Sedan december har Huset bedrivit sin verksamhet digitalt, men krisledningsnämnden har beslutat att från och med den 15 februari öppna upp lokalen igen för kommunens ungdomar. För att vidhålla en trygg och säker miljö och minska smittspridning så tar Huset emot max 20 ungdomar åt gången.

För mer info, besök @husetsalem på Instagram

Kulturskolan bedriver delar av verksamheten på plats igen

Kulturskolan har hittills denna termin bedrivit den verksamhet som går på distans. De kurser som inte gått att bedriva på distans har tillfälligt ställts in, men från och med den 15 februari kan delar av verksamheten öppna igen. Vissa restriktioner kvarstår, exempelvis gällande ett begränsat antal elever i lokalen för att minska smittspridningen. Det innebär att delar av verksamheten kan behöva läggas om. Mer information skickas ut till berörda elever och vårdnadshavare under vecka 7.

 

Senast uppdaterad 13 februari 2021