Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Den nya parkeringen i Rönninge centrum är nu öppen

Det är nu tillåtet att parkera i den nybyggda garageparkeringen i Rönninge centrum. Infart sker via vägen Rönninge Torg och utfart sker närmast torget.

Samtliga är nu välkomna att börja använda den nya centrumparkeringen under parkeringsdäcket. Infart sker enligt bilden via vägen Rönninge Torg och utfart sker närmast torget där ni sedan svänger ut mot Westerdahlsvägen. Parkeringen kommer snart att kompletteras med ytterligare skyltning för att tydliggöra in- och utfart. Observera att maxhöjden är 2,4 m.

För närvarande är det fri och obegränsad parkering som gäller men inom kort kommer fastighetsägarna runt torget anlita ett parkeringsbolag. Parkering kommer då vara gratis i 2 timmar med p-skiva med möjlighet att förlänga parkeringstiden mot betalning.

Nya infarten till parkeringen på Rönninge Torg.Infarten till nya garageparkeringen vid Rönninge Torg. Skyltar som förtydliggar in- och utfart är snart på plats, men du kan redan nu parkera i garaget.

Senast uppdaterad 04 juni 2020