Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Bankomaten i Salems centrum

Bankomaten i Salems centrum som varit trasig sedan nyår kommer att åtgärdas under januari.

När vi från kommunledningen deltog i PRO:s månadsmöte i måndags var det många som var upprörda över att Bankomaten i Salems centrum varit ur bruk sedan nyårshelgen. Det är Bankomat AB (ägt av affärsbankerna, bl a Swedbank, Handelsbanken och SEB) som har ansvaret för att bankomaten fungerar. Även om Salems kommun inte har det ansvaret tog vi en kontakt med Bankomat AB för att tydliggöra att 17 000 salemsbor behöver tillgång till kontanter. Det är speciellt viktigt för många äldre. Vi fick till stånd ett samtal med en handläggare på Bankomat AB som meddelade att bankomaten ska åtgärdas senast andra halvan av januari:

"Automaten blev utsatt för en omfattande vandalisering och på grund av detta så behöver vi byta ut den. Den kommer att bytas ut mot en nyare modell nu under sista halvan av januari, troligtvis under nästa vecka om inget oförutsett inträffar"

Frågor hänvisas till bankomat.se

Senast uppdaterad 15 januari 2020