Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Kommunen uppmärksammar årets företagare Raili Nilsson

Raili Nilsson utsågs till årets företagare under Salemsdagen och som ett ytterligare sätt att uppmärksamma hennes vinst bjöd Salems kommun henne på middag.

Middagen hölls på Kina Thai Garden i Salems centrum. Förutom Raili Nilsson själv då var dem deltagande Kommundirektör Mats Bergström, kommunstryrelsens ordförande Lennart Kalderen, Oppositionsråd Arne Närström, ordförande i näringslivskommittén Stefan Almå och planeringsstrateg Jan Lorichs.

- Kommunen är glad att konstatera att återväxten inom näringslivet är god med många duktiga företagare, vilket är avgörande för kommunen på många sätt. Raili är ett bra exempel på det, säger Jan Lorichs, planeringsstrateg.

Raili Nilsson, driver företaget R3N Mark och Trädgård utsågs till årets företagare av Företagarna med nomineringen:

Raili har återigen varit en drivkraft inom kommunen som representerar unga entreprenörer med bravur. Hon hjälper till att underhålla våra gator, håller dem fria från snö och sand. Hon värnar om miljön, bidrar med sina gröna fingrar och har en serviceinställning som är varm och tillmötesgående. Hon får saker gjorda! Hon är även en kvinna som bör lyftas fram i en, till största del, mansdominerad bransch.
Inte att förglömma så arbetar Raili även politiskt där hon bidrar till vår närmiljö och företagande på ett aktivt sätt. Hon är också medlem i en företagarförening och arbetar därmed för att bidra till bättre förhållanden för våra småföretag.

Senast uppdaterad 17 september 2019