Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Grattis Magdalena och Sebastian Dolk - årets företagare i Salems kommun!

Utmärkelsen Årets företagare 2022 går till Magdalena Dolk och Sebastian Dolk för arbetet med företaget Fun Life AB. Priset delades ut av Företagarna Botkyrka Salem på Salemsdagen den 27 augusti, där Magdalena och Sebastian tog emot blommor och diplom på scen. Stort grattis!

Fun Life AB erbjuder träning och kostrådgivning. De har under pandemin de senaste par åren anpassat och förändrat sin verksamhet så att den ska vara trygg, säker och anpassad efter individen. Verksamheten välkomnar alla, skapar gemenskap och bidrar till att Salem blir en friskare och gladare kommun.

Utdrag ur juryns motivering

Deras vision är att sprida hälsa och välmående i alla åldrar. De är flexibla och anpassar sin verksamhet efter individen, oavsett kön, ålder eller någon form av kroppsligt hinder. Träningen passar alla, de peppar, pushar och utmanar. De har både inomhus- och utomhusträning, såväl som enskild träning och gruppträning. Alla kan deltaga och de som deltar känner sig sedda. De skapar också en gemenskap över åldrarna.

Stort grattis återigen Magdalena och Sebastian!

Årets företagare i Salems kommun! På bild från vänster: Marlene Ackland från Salemföretagarna, Josef Elias från Företagarna Botkyrka Salem, Jan Qvarnström, jurymedlem för utmärkelsen, Magdalena Dolk, vinnare av årets företagare, Stefan Almå, ordförande Näringslivskommittén, Sebastian Dolk, vinnare av årets företagare, samt Carina Kandell från Salemföretagarna.

Mer om företaget

Läs mer om Fun Life AB på deras hemsida.

Besök Fun Life AB:s Facebook här.

Besök Fun Life AB:s Instagram @funlifeab.

Senast uppdaterad 30 augusti 2022