Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Rickard Livén får nytt uppdrag i SKR:s Kultur- och fritidsberedning

SKR har idag valt in Rickard Livén som ny ordinarie ledamot i Kultur- och fritidsberedningen. Beredningen för kultur och fritid bereder frågor om kultur och idrott, folkbildning, kulturmiljö, fritid och föreningsliv. I den här beredningen hanteras också vissa barn- och ungdomsfrågor.

  • Jag ser fram emot att fördjupa mig i frågor som rör kultur- och fritidsområdet och att få lyfta föreningars intressen i mitt arbete. Salem får härmed en representant i ett viktigt forum och det är glädjande att vi som liten kommun kan vara en del i det stora sammanhanget, säger Rickard Livén (M), kommunstyrelsens ordförande. 


Sveriges Kommuner och Regioner, SKR är en medlems- och arbetsgivarorganisation där alla Sveriges kommuner och regioner är medlemmar. SKR är en politiskt styrd organisation vars uppgift är att stödja och bidra till att utveckla kommuner och regioners verksamhet. 

 

Senast uppdaterad 22 mars 2023