Glad nationaldag önskar Salems kommun!

Vi vill önska alla våra medborgare en glad nationaldag! Likt förra året är det traditionella nationaldagsfirandet vid Plaskdammsparken dessvärre inställt, men Kulturskolan har tillsammans sina duktiga elever och lärare satt ihop ett klipp där de framför Visa vid vindens ängar och vår nationalsång, Du gamla, du fria. Kommunstyrelsens ordförande, Lennart Kalderén, håller även ett tal. Glad nationaldag!

Vi önskar er en riktigt fin och lugn nationaldag - fira tryggt och säkert med avstånd till varandra!

Senast uppdaterad 06 juni 2021