Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Kommande arbete vid Fågelsångens skola

Under perioden april till augusti kommer arbeten att utföras vid infarten till den nybyggda skolan Fågelsångens skola. Dessa görs som en del i underhållsplanen för vattenledningar som genomförs regelbundet i kommunen. Arbetet kommer att vara färdigt i god tid före höstterminens start.

Kommunen har säkerställt att arbetet med renoveringen ska ha så låg påverkan som möjligt och så att leveranser och transporter till och från den nya skolan möjliggörs. Detta på grund av att arbetet med att inreda och förbereda den nya skolan för sin första hösttermin med nya elever är av högsta prioritet.

Vattenledningen vid Fågelsångens skola har tidigare identifierats vara i behov av renoveringsarbete, men på grund av byggnationen har det inte varit möjligt att genomföra nödvändigt arbete förrän nu. 

Vid frågor, kontakta Ritta Hannah, projektledare, på ritta.hannah@salem.se eller Senad Palic, VA-chef, på senad.palic@salem.se.

Senast uppdaterad 14 juni 2024