Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Möjligt att bedriva partiell distansutbildning för vuxenutbildningen samt SFI-skolan

Uppdatering 1 april 2021: Med anledning av den rådande samhällssituationen har kommunens krisledningsnämnd beslutat att vuxenutbildningen samt SFI-skolan ges möjlighet att bedriva partiell distansundervisning fram till den 30 juni 2021.

Alla elever på vuxenutbildningen och SFI-skolan i Salem har fått information att studier omgående och fram till den 24 januari 2021 sker på distans. SFI-skolan i Salem har sedan tidigare en beredskap för hur distansundervisning ska gå till och lärarna är förberedda på detta. 

Tidigare beslut den 20 januari 2021:

Med anledning av den rådande samhällssituationen har krisledningsnämnden  beslutat att förlänga perioden för distansundervisning. Vuxenutbildningen samt SFI-skolan kommer att fortsatt genomföra all sin undervisning på distans fram till den 1 april 2021.

Nytt beslut den 25 mars 2021:

Med anledning av den rådande samhällssituationen har krisledningsnämnden beslutat att vuxenutbildningen samt SFI-skolan ges möjlighet att bedriva partiell distansundervisning fram till den 30 juni 2021.

Senast uppdaterad 01 april 2021