Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Tack för en lyckad Salemsdag 2023

Lördag den 26 augusti gick den årliga Salemsdagen av stapeln. Trots lite grått och mulet väder var det många på plats för en dag fylld av gemenskap, roliga aktiviteter och fina scenuppträdanden.

Med start klockan 12 i lördags var Skönviksparken i Rönninge fullpackad med både besökare, utställare och uppträdanden. Bland utställarna kunde man besöka allt från kommunala verksamheter, småföretagare, lokala partier och idrottsföreningar till polisen, scouterna, friluftsfrämjarna och många fler. Även brandförsvaret var och hälsade på med sina brandbilar som man fick provsitta och lära sig mer om.

Under Salemsdagen invigdes Wilhelmina af Tibells plats invid Rönninge station. Konstnären och Salemsbon Hadar Tilja stod för den konstnärliga utsmyckningen av platsen och berättade lite om uppdraget innan invigningsbandet knöts upp. Bredvid honom står Annika Holmertz, kultur- och fritidschef i Salems kommun.

Stort tack till alla besökare, medarbetare och utställare som var med och bidrog till en trevlig dag - hoppas vi syns nästa år igen, lördag 31 augusti i Skönviksparken!

Senast uppdaterad 29 augusti 2023