Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pojke simmar under vattenytan

Medley fortsätter driva Säby sim- och sporthall

Kultur- och fritidsnämnden har tillsammans med Telge Inköp genomfört en upphandling av drift och service på Säby sim och sporthall. Det kom in två anbud och kultur- och fritidsnämnden valde Medley som anbudsutförare.

Uppdraget innebär att man sköter simhall, omklädningsrum, idrottshallar, gym med mera i Säby sim- och sporthall, utför bokning och städning samt har hand om simundervisning för skolor och förskolor. Men driver även gymmet och andra friskvårdaktiviteter. Avtalet är på fyra år och kan förlängas med ett år. Det påbörjas från 1 jan 2019. Medley har varit driftsentreprenör för Säby sim- och sporthall sedan 2007. De har idag cirka 25 stycken anläggningar runt om i landet, de flesta i Stockholms län.

Bilden: Hanna Eriksson, anläggningschef på Säby, Camilla Eriksson, affärsområdeschef på Medley och Kristina Bjureklev Netzell, ordförande i kultur- och fritidsnämnden, skriver på kontraktet mellan Salems kommun och Medley.

Senast uppdaterad 21 december 2018