Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Ändrade öppettider och max 20 besökare på fritidsgården Huset

Med anledning av den rådande pandemin har fritidsgården Huset vidtagit vissa åtgärder för att minska smittspridning. Från och med nu kommer Huset tillåta max 20 besökare, och på fredagar och lördagar måste man göra en föranmälan om man vill besöka fritidsgården. Dessa försiktighetsåtgärder gäller tills vidare.

Om man vill besöka fritidsgården på fredagar och lördagar måste man nu göra en föranmälan, och det gör man enkelt genom att skriva ett direktmeddelande till Huset på Instagram (@husetsalem) eller ringa eller smsa dem på 070-623 30 31.

För att säkerställa en trygg miljö kommer Huset ha öppet i två omgångar på lördagar. De har först öppet kl 15.00-18.30, sedan håller de öppet igen kl 19.00-22.00. Detta sker för att minska smittspridning och för att personalen ska ha möjlighet att återigen desinficera ytor såsom bord, dörrhandtag, pingisrack m.m., samt förbereda inför de andra besökarna. Alla besökare som kommer till fritidsgården ombeds dessutom att tvätta och sprita händerna vid ankomst.

För mer information, kontakta Anneli Orre, fritidsgårdschef, på anneli.orre@salem.se.

Senast uppdaterad 25 november 2020