Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Hög vattennivå på gång- och cykelvägen i Karlskronaviken

Den nya gång- och cykelvägen i Karlskronaviken har sen mitten av januari stått delvis under vatten. Kommunen i dialog med Trafikverket jobbar på att lösa problemet. Under tiden rekommenderas att ej passera på vägen.

Det är något problem med dagvattenledningen som ligger på Trafikverkets fastighet i området Karlskronaviken som orsakar hög vattennivå. Salems kommunen är mån om att det löser sig och har en dialog Trafikverket.

Trafikverket och kommunen utreder vad felet beror på och är måna om att problemet åtgärdas snarast. Innan problemet är löst rekommenderar kommunen att ej beträda vägen.

Uppdatering 2023-02-20: Vägen är återigen framkomlig då vattennivån har sjunkit, detta kan ändras beroende på hur mycket nederbörd och snösmältning som kommer. Kommunen jobbar tillsammans med Trafikverket på en långsiktig lösning för att minimera risken för att vägen översvämmas igen.

Senast uppdaterad 20 februari 2023