Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Aktuellt i Rönninge centrum

Byggnationen av nya Rönninge torg, torghuset och parkeringshuset pågår för fullt i Rönninge centrum. För att byggnationen av det nya torget och det nya parkeringshuset ska vara möjlig påverkas trafiksituationen på Dånviksvägen.

Nya Rönninge torg

Anläggningen av Rönninges nya torg är i full gång. Under v. 48 kommer en trappa som ska gå från Dånviksvägen ner till det nya torget att monteras. För att möjliggöra för monteringen av trappan kommer endast ett körfält att vara öppet på en kort bit av Dånviksvägen. Passagen kommer att regleras med trafiksignaler. 

Parkeringshuset

Nu har även bygget av det nya parkeringshuset startat. Under mitten av december kommer entreprenören påbörja lossning av betongelement vid parkeringshuset. Även detta kommer att påverka trafiken på Dånviksvägen. Mer information om detta kommer i december.

 

Vi ber om överseende för dessa tillfälliga trafiklösningar och hoppas att ni ser fram emot att fortsätta se det nya torget komma på plats.

Senast uppdaterad 22 november 2019