Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Håll avstånd på badplatser i sommar

När det är varmt ute är det många som vill åka och bada och då är det vanligt med stora folksamlingar och mycket folk. Därför är det väldigt viktigt att inte glömma bort att hålla avstånd till andra. Ta ansvar och sprid ut er!

Restriktionerna och rekommendationerna som Folkhälsomyndigheten och regeringen gått ut med kvarstår över sommaren. Detta innebär att samtliga invånare fortsatt uppmanas hålla avstånd, stanna hemma om man känner sig sjuk, hålla god hygien och inte röra sitt ansikte. 

En trygg badplats och att se till att stora folksamlingar inte uppstår i sommar är viktigt för oss. På Möllebadet ser vi att man är duktig på att hålla avstånd till varandra på gräsplätten men det är mycket mer trängsel på sandstranden och vid hopptornet, säger Rolf Johanson, kultur- och fritidschef i Salems kommun.

Vi ser även en problematik i en överfylld parkering som dessvärre kan blockera utryckningsfordon. Finns det inga lediga parkeringsplatser så får man åka och bada någon annanstans, avslutar han.

Vid frågor om Möllebadet, kontakta kommunens entreprenör Gabsam AB på 076-230 58 26 eller på mollebadet@gmail.com.

Senast uppdaterad 03 juli 2020