Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Näckrosens dagverksamhet planeras öppna efter sommaren

Med anledning av det rådande samhällsläget och efter socialförvaltningens samråd med smittskyddsläkare har krisledningsnämnden beslutat att fortsatt hålla Näckrosens dagverksamhet stängd. Just nu undersöker vi möjligheten att öka våra deltagares sociala kontakter på andra sätt.

Vi värnar om våra medborgare och deras trygghet och säkerhet är vår prioritering. Trots att vi inte just nu kan erbjuda den vanliga dagverksamheten vill vi öka brukarnas sociala kontakter på andra sätt och ser just nu över alternativ. Målet är att så snart samhällssituationen tillåter kunna återgå till ett öppet Näckrosen, men i dagsläget bedömer vi att det är en alltför stor risk att öppna upp dagverksamheten. 

Vi ser över möjligheten att öppna upp verksamheten regelbundet, baserat på hur samhällssituationen ser ut och smittspridningen utvecklas. Mer information publiceras löpande på salem.se.

Senast uppdaterad 31 maj 2021