Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Vill du bidra till ett tryggare Salem?

För att skapa ett lugnt och tryggt Salem nu i sommar och framöver är det viktigt med vuxna närvarande runt om i kommunen. Bli nattvandrare i Salem och hjälp till att säkerställa ett lugnt samhälle.

Salems kommun arbetar nära med polisen, väktare, ordningsvakter, socialfältare och fritidsfältare för ett tryggt samhälle, men det behövs mer än så för att säkerställa en lugn och säker kommun.

Om du vill göra en insats för ett lugnare och tryggare Salem behövs du som nattvandrare i sommar och framöver. Nattvandringen sker framförallt på kvällar och helger och man går alltid minst tre och tre. Om du är intresserad av att nattvandra med andra vuxna får du gärna gå med i privata Facebook-gruppen Nattvandrarna i Salems kommun. I gruppen samlas vuxna som vill hjälpa till och vandra om kvällar och nätter i vår kommun och skapa extra trygghet bland andra vuxna men framför allt hos vår barn och ungdomar. 

Nattvandrarna i Salems kommun är, liksom i övriga kommuner, en ideell verksamhet och drivs inte av kommunen.

Vid frågor om kommunens egna trygghetsskapande arbete, kontakta Richard Buske på richard.buske@salem.se eller på 08-532 598 37.

Senast uppdaterad 03 juni 2020