Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Konsortium köper Salem centrum

För knappt en månad sedan köpte Tristan Capital Partners Salems centrum av Aberdeen AB. Nu har Tristan sålt centrumet vidare till ett konsortium som består av Granholm Gruppen AB, CAM Holding AB och Imola Holding AB.

Kommentarer från Salems kommun

- Kommunen driver just nu ett stort utvecklingsprojekt där vi siktar på uppemot 400 nya bostäder i och kring Salems centrum, nya affärsytor och parkeringsplatser, säger kommunstyrelsens ordförande Lennart Kalderén (M). - Det finns stora förhoppningar på att en ny centrumägare ska vara intresserade av att ta en betydande roll i det projektet. 

Pressrelease från de nya ägarna
den 10 oktober:

"Ett konsortium bestående av Grandholm Gruppen AB, CAM Holding AB och Imola Holding AB har förvärvat Salem centrum av Tristan Capital Partners.

Salem centrum kommer även fortsättningsvis förvaltas av Elisby Fastigheter.
”Vi ser fram emot att tillsammans med hyresgäster, kommunen och kommuninvånarna fortsätta arbetet med att utveckla Salem centrum till ett modernt och tidsenligt centrum med en blandning av handel och bostäder” säger Magnus Löfgren ägare av CAM Holding och operativt ansvarig Elisby Fastigheter.

För mer information vänligen kontakta:
Magnus Löfgren, Elisby Fastigheter, Mobil nr +46 733 803022

Om Grandholm Gruppen och Imola se:
www.grandholm.se
www.imola.se"

Senast uppdaterad 10 oktober 2016