Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Du behövs inom Salems kommuns vård och omsorg

Vill du göra skillnad och vara en hjälpande hand? Nu behövs förstärkning inom Salems kommuns vård och omsorg. Vi välkomnar alla, oavsett utbildning eller erfarenhet.

I och med den rådande samhällssituationen behöver Salems kommun förstärkning för att kunna säkerställa att vi fortsatt kan ta hand och värna om våra medborgare och medmänniskor. Vi söker dig som är sjuksköterska, undersköterska eller socionom, men även dig som saknar erfarenhet och utbildning men som vill göra en viktig insats för dina medmänniskor. 

Börja nu eller till sommaren

Vi söker dig som vill börja arbeta redan idag, men även dig som inte kan börja arbeta förrän i sommar. Det finns goda chanser till arbete under sommaren och även under en längre period än så. 

Vi söker förstärkning inom:

  •  Hemtjänst

  •  Personlig assistans

  •  Gruppboenden

  •  Vård- och omsorgsboenden 

Läs mer och ansök om tjänsterna:

Sjuksköterska

Är du legitimerad sjuksköterska och är van vid att jobba med funktionsbevarande insatser?

Här kan du läsa mer och ansöka om tjänsten.

Undersköterska

Som undersköterska jobbar du antingen i hemtjänst eller på särskilt boende med omvårdnadsarbete och vissa serviceuppgifter.

Här kan du läsa mer och ansöka om tjänsten.

Socionom

I arbetet som socionom kan du komma att få arbeta med allt från utredning av barns behov, LVO, SOL och missbruk och våld i nära relationer.

Här kan du läsa mer och ansöka om tjänsten.

För dig som saknar utbildning men vill göra en viktig insats

När du börjar hos oss får du en introduktion och all nödvändig kunskap du behöver för att du ska känna dig trygg i din roll. Självklart så kommer utbildad personal att finns som stöd.

Här kan du läsa mer och skicka in din ansökan.

 

Tack för att du vill hjälpa till!

Senast uppdaterad 20 april 2020