Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Prisutdelning till Årets företagare och Sociala stipendiet

Under Salemsdagen 2019 delades priset utsågs Årets företagare till Raili Nilsson och 2018 års Sociala Stipendium delades ut till Ilse Forsberg för hennes arbete med Väntjänst/ Anhöriggruppen.

Raili Nilsson som driver företaget R3N Mark och Trädgård utsågs till årets företagare av Företagarna med nomineringen:

Raili har återigen varit en drivkraft inom kommunen som representerar unga entreprenörer med bravur. Hon hjälper till att underhålla våra gator, håller dem fria från snö och sand. Hon värnar om miljön, bidrar med sina gröna fingrar och har en serviceinställning som är varm och tillmötesgående. Hon får saker gjorda! Hon är även en kvinna som bör lyftas fram i en, till största del, mansdominerad bransch.
Inte att förglömma så arbetar Raili även politiskt där hon bidrar till vår närmiljö och företagande på ett aktivt sätt. Hon är också medlem i en företagarförening och arbetar därmed för att bidra till bättre förhållanden för våra småföretag.

Under dagen delades även 2018 års Sociala stipendium ut av SalemFöretagarna till Ilse Forsberg för hennes arbete med Väntjänst/ Anhöriggruppen. Med nomineringen:

För ett beundransvärt arbete för en grupp människor som annars inte syns eller gör sig hörda. Med sitt arbete hjälper hon människor utan eller med svagt socialt nätverk samt individer som vårdar sina anhöriga vilket kan vara en kär men tung uppgift. Föreningen gör att dessa kan få en fungerande vardag, en andningspaus samt träffa andra människor.

Stort grattis till både Raili Nilsson och Ilse Forsberg.

Senast uppdaterad 03 september 2019