Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Bjud in till hemmaträff i vår!

Energirådgivningen i vår kommun erbjuder i vår kostnadsfria hemmaträffar. En hemmaträff är ett tillfälle där två av kommunens energi- och klimatrådgivare kommer hem till dig för att träffa dig och dina vänner. Under träffen går vi igenom hur ni kan bli energi- och klimatsmarta i era hem.

Träffens syfte är att gå igenom och diskutera goda råd och tips om hur ens hem blir mer energi- och klimatsmart tillsammans med dig och dina gäster. Rådgivarna gör inte en genomgång av ditt hus på plats. Det enda du behöver göra är att bjuda in 5-10 vänner/grannar så kommer dem!

En hemmaträff tar max 2 timmar och tillsammans med er kommer de gå igenom aktuella temaområden, så som vilken miljöpåverkan er energianvändning har, vilka åtgärder som ger störst och snabbast resultat och hur man får till en god inomhusmiljö i sitt hem.

Om du är intresserad av en träff bjuder du in 5-10 vänner/grannar som du tror vill vara med och anmäler ditt intresse till energirådgivare Maria Fredlund på maria.fredlund@huddinge.se eller 070 878 98 26. Du är också varmt välkommen att kontakta Maria för frågor. Träffarna kommer genomföras ända fram till sommaren.

Läs mer på hemmatraff.se

Senast uppdaterad 11 maj 2022