Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Besiktning av mark och fastigheter vid Fågelsången

Salems kommun kommer den 16 september att påbörja fastighet- och markbesiktningar i området närmast nya skolan och idrottshallen. Detta kommer främst att beröra Svensk kyrkan, brf Salemstaden och brf Rönningeborg.

Markbesiktningar kommer att genomföras den 16 september och detta kommer främst att ske på den kommunala marken i området. När det gäller besiktning av fastigheterna i området så kommer detta att påbörjas den 21 september kl 08.00 och pågå under några dagar. Kompletterande besiktningar kommer troligtvis att ske vid ett senare tillfälle.

Besiktningarna är okulära och för att de ska vara möjliga att genomföra kommer besiktningsmannen ha tillträde till markytan närmast fastigheterna. Beroende på hur dessa besiktningar utfaller kan kompletterande besiktningar invändigt behöva ske. Om så är fallet kommer en lista på dessa fastigheter/lägenheter att skickas ut till respektive bostadsrättsförening och Svenska kyrkan.

Områdena som kommer besiktas

Besiktningar av mark och fastigheter kommer snart att påbörjas vid Fågelsången.Områdena märkta med ett (1) är de som kommer att besiktigas i första etappen. Området märkt två (2) kommer i nästa etapp, och område tre (3) är ännu inte beslutat om det kommer att genomföras några besiktningar inom.

För mer information, kontakta Bo Thoor, senior projektledare, på bo.thoor@salem.se eller på 08-532 592 58.

Senast uppdaterad 11 september 2020