Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Missa inte öppet hus på Kulturskolan den 19 januari

Kulturskolan kommer onsdagen den 19 januari att erbjuda ett öppet hus i lite mindre format, speciellt riktat till barn som är intresserade av något av ämnena Dans, Blåsinstrument, Teater eller Musikskaparna. Där får ni möjlighet att träffa våra lärare, ställa frågor och få information om de kurser som erbjuds inom dessa områden.

Tiderna för varje ämne ser ni nedan. Under Kulturskolans öppna hus får ni möjlighet att träffa lärare, ställa frågor och få information om de kurser som erbjuds inom dessa ämnen.

Dans

17.30-18.00: Barndans, Dansmix, Flamenco med Balett, Showdans, Streetdance.

Blåsinstrument

18.00-18.30: Baryton, Bastuba, Blockflöjt, Fagott, Klarinett, trumpet, Trombon, Oboe, Saxofon, Tvärflöjt.

Med anledning av smittspridningen i samhället kommer vi denna gång inte att erbjuda någon Prova på-verksamhet för blåsinstrument, utan lärarna kommer att demonstrera instrumenten och informera om kurserna.

Teater

Kl 18.30-19.00: Teater och teaterlek.

Musikskaparna

Kl 19.00-19.30: En kostnadsfri kurs i låtskrivande och musikproduktion för dig som är 9 år eller äldre.

Åtgärder för att undvika trängsel mm

För att undvika trängsel kommer Kulturskolan endast att kunna ta emot ett begränsat antal besökare i sina lokaler på Säbyhallsvägen 24 i Salems centrum. Vi ber därför att endast en vuxen/vårdnadshavare följer med varje barn till evenemanget, och att ev. syskon stannar hemma. Alla besökare som är 18 år eller äldre kommer att behöva visa ett giltigt vaccinationsbevis vid entrén.

Med reservation för eventuella ändringar pga den rådande pandemin.

Sänkta avgifter

Kulturskolan har inför vårterminen sänkt avgifterna och de flesta av deras kurser kostar nu 600 kronor per termin. Hela kursutbudet finns på kursplattformen Studyalong. Där kan ni hitta information om kurserna och boka lediga kursplatser.

Har du några frågor?

Mejla gärna kulturskolan@salem.se

Senast uppdaterad 14 januari 2022