Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Kontakt

Här hittar du öppettider, telefonnummer och adresser till Salems ungdomsmottagning.

Videomöte

Vi kan erbjuda dig ett videomöte som ett alternativ till att du besöker oss. På så vis kan du enkelt möta oss på en plats som passar dig.

Nu kan du träffa en barnmorska eller kurator via din mobil eller surfplatta. Det är ungdomsmottagningens personal från Stockholms Sjukvårdsområde (SLSO) som bemannar appen, (alltså inte givet din lokala barnmorska eller kurator). Du bokar din tid i appen "Alltid öppet". Du kan kontakta oss var du än befinner dig, men välj gärna en lugn miljö och använd gärna headset. Onlinemottagningen är till för dig fram till den dagen du fyller 23 år. Du behöver ha ett mobilt bankID för att kunna logga in. Barnmorska och kurator har tystnadsplikt.

Så här går det till

  • Ladda ner appen "Alltid öppet" kostnadsfritt från Google Play eller App Store
  • Du använder BankID för att logga in säkert i appen. Du behöver därför ha BankID på telefonen eller läsplattan som du använder vid videomötet.
  • Du hittar ditt bokade videomöte i appen under rubriken Aktuella ärenden.
  • Du öppnar videomötet genom att klicka på länken. Du är då i det virtuella väntrummet. Videomötet startar när vårdgivaren ansluter till mötet.
  • Sitt på en lugn plats med god internetuppkoppling där du kan prata ostört, använd gärna headset.

Support tekniska frågor

Har du tekniska frågor eller problem med appen mejlar du alltidoppet.slso@sll.se

Öppettider

Kolla in våra öppettider under det blåa fältet till höger (om du tittar via en dator) eller nedanför (om du tittar i mobilen).  

På drop-in kan du ställa frågor, testa dig för könssjukdomar och graviditet, hämta kondomer, få ett dagen-efter-piller eller ett nytt recept om du redan har ett preventivmedel.

Telefonnummer

Du når barnmorska på telefonnummer  08-123 672 54Kurator nås på telefonnummer 070-723 94 87. Om vi inte svarar så kan du lämna namn och nummer så ringer vi upp dig. Då kan det vara bra att veta att vi ringer från dolt nummer.  

Web-bokning

Du kan boka tid hos barnmorska via 1177.se. Du kan logga in med e-legitimation eller lösenord och sms. Slipp på så vis köer och väntan i telefon. 

Vid brådskande ärenden 

Om ditt ärende är akut och utanför våra ordinarie öppettider kan du söka hjälp hos någon av följande vårdgivare: 

Barnmorska på Salems Barmorskemottagning: 08-123 67 220

Salems vårdcentral: 08-123 67 201

Gynmottagningen Södertälje sjukhus vx: 08- 550 24 000

Besöksadress

Säbyhallsvägen 18 (bakom Säbyskolan).

Hitta hit

Vår mottagning ligger på Säbyhallsvägen 18, bakom Säbyskolan. Vägbeskrivning 

Tillgänglighet

Läs om hur tillgängligheten för mottagningen ser ut här

 

Senast uppdaterad 03 april 2019