Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Fortsatta förseningar för Ersboda 4H-gård

Den 4H-gård som planeras i Ersboda kommer att bli försenad. Detta på grund utav att kommunen inte fått in några anbud och därför måste gå ut i en direktupphandling med olika intressenter. Projektet skjuts därför fram från ytterligare och byggnadsstart beräknas till november/december.

Salems Kommun har med stöd av Leader Sörmlandskusten och Länsstyrelsen startat en planering för att en 4H-gård startas i Ersboda. Planen är att renovera den gamla gården och öppna den med djur och verksamhet som en 4H-gård. För detta har en lokal 4H-förening bildats "Ersboda 4H-klubb".

Projektet var planerat att starta i maj/juni, men kommer dessvärre att bli försenat. Kommunen har inte fått några anbud och måste nu gå ut i direktupphandling med olika intressenter. Detta tar längre tid än beräknat och byggnadsstarten av 4H-gården i Ersboda måste skjutas fram till i november/december.

Senast uppdaterad 06 september 2018