Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Uttringevägen öppnas 17 november

Från och med den 17 november kommer Uttringevägen att öppnas i begränsad omfattning. Buss samt begränsad mängd biltrafik, boende och besökande som är beroende av Uttringevägen, kommer att få använda vägen.

Tisdag 14 november genomförde Salems kommun förbesiktning av Uttringevägen innan delar trafik kan släppas på i begränsad omfattning från och med 17 november.

Uttringevägen öppnar för busslinje 731 den 17 november efter att ha varit avstängd under utbyggnad och breddning av Uttringevägen.
Buss samt begränsad mängd biltrafik, boende och besökande till dessa som är beroende av Uttringevägen, kommer att få använda vägen.

Uttringevägen, Plantskolevägen och Hagsätersvägen är byggområde fram till slutbesiktning, vi ber om förståelse för detta samt vädjar till trafikanter att hålla låg hastighet för att undvika olyckshändelser under byggarbetena. Trafik kommer att släppas på fullt under början av 2018. Detta beror på att breddning av körbanan pågår vid tunneln över järnvägen fram till Tallsättravägen och att vissa arbeten kvarstår.

Vägarna får bättre standard och Uttringevägen anpassas till busstrafik. Gång- och cykelförbindelserna utvecklas och kommunalt VA (vatten och avlopp) dras fram. Området planläggs för ytterligare villabebyggelse och alla fastigheter ska anslutas till det kommunala VA-nätet. Bebyggelse på de tidigare obebyggda tomterna i området möjliggörs. Större tomter ska kunna delas.

Senast uppdaterad 24 maj 2018