Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Stöd till nyföretagare i Salem

Nyföretagarcentrum har anställt Maria Zitting-Nilsson som rådgivare i Salem.

Under en period har personer som vill starta företag i Salem fått åka till Södertälje för att få rådgivning och stöd från NyföretagarCentrum, men nu har organisationen åter anställt en rådgivare som kommer att finnas på plats i Salem.

Under de senaste åren har hela 171 företag startat i Salem. Kommunen har också en högre andel nyföretagare än genomsnittet i Sverige. Därför satsar nu Nyföretagarcentrum på bättre närvaro lokalt.

Maria har tidigare arbetat på Swedbank i många år. Som anställd rådgivare på Nyföretagarcentrum ska hon ge gratis rådgivning för nyföretagare, förbättra samarbetet med det lokala näringslivet och söka nya mentorer. Till en början kommer Maria att ha rådgivning i Salems bibliotek.

Just nu söker NyföretagarCentrum personer som vill fungera som mentorer åt nyföretagare.

På gång i Salem

Starta eget-kurs med fyra tillfällen. Start 21/9 kl 17.00 

Informationsträff på biblioteket 26/9 kl 17.30. 

Ett nytt mentorsprogram startar i november. 

Nyföretagarcentrum

Nyföretagarcentrum finns i 200 kommuner och ger gratis rådgivning till perosoner som vill starta eget företag. Verksamheten är i huvudsak finansierad av näringslivet.

Senast uppdaterad 15 september 2016