Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Ny ägare till Salems centrum

- Kommunen driver just nu ett stort utvecklingsprojekt där vi siktar på uppemot 400 nya bostäder i och kring Salems centrum, nya affärsytor och parkeringsplatser, säger kommunstyrelsens ordförande Lennart Kalderén (M). - Det finns stora förhoppningar på att en ny centrumägare ska vara intresserade av att ta en betydande roll i det projektet.

- Vi förväntar oss fler nyheter om Salems centrum i nästa vecka, fortsätter Lennart Kalderén. - Vi återkommer med fler kommentarer då.

Idag publiceras nyheten att Aberdeen säljer en handels- och köpcentrumportfölj. Det är Aberdeen Asset Management som för Aberdeen Fastighetsfond Sveriges räkning säljer en portfölj av handelsfastigheter. Köpeskillingen uppgår till ca 900 miljoner kronor och köpare är Tristan Capital Partners.

Portföljen består av Ekerö Centrum, Salem Centrum, Viksjö Centrum, Rondellen Centrum i Upplands Väsby samt Storsjö Torgs handelsplats i Östersund.

Senast uppdaterad 16 september 2016