Länsstyrelsens förfrågan om ny fördelning av mottagande av nyanlända 2017

Länsstyrelsen har frågat kommunerna om de önskar ta emot det beslutade antalet nyanlända eller om de vill ingå i en ny fördelning.

Kommunstyrelsen har beslutat att svara länsstyrelsen att Salems kommun vill ingå i den reviderade fördelningen avseende mottagande av nyanlända 2017. Detta kan betyda att Salems kommun tar emot antingen lika många eller färre nyanlända än tidigare besked.

Läs gärna hela beslutet och beslutsunderlaget.

Publicerad 12 januari 2017